:: In vulgo veritas ::

«Com sempre s'ha dit que dos cabotes penetren més que una, ara és mà de fer campanya contra el filldeputisme instal·lat en les nostres institucions més sagrades: cabotistes del món (valencià), ajuntem les nostres cabotes pensants i escrivim ironia il·lustrada, paròdia política i sàtira social, que si no aconseguim canviar el món (valencià), com a mínim ens riurem dels poders fàctics amb les seues armes!» (Mr Cabotanonymous)

diumenge, 12 de juny del 2011

Després de les ereccions municipals i autonòmiques

diumenge, 12 de juny del 2011
L. de Borja | Ahir, després de l'hora d'almorzar, va tindre lloc l'acte de possessió d'investidura (que rima amb polla dura) de les corporacions municipals: és això que van i juren coses que és menester jurar per després poder quedar-se el càrrec, però que mentres ho fan creuen els dits i així no passa res quan en acabant no complixen el que havien jurat.

L'altre dia ja van fer el mateix al parlament valencià: ara Juan Cotxino és el nou president de les Corts (les mateixes que tenen 10 diputats imputats per casos de corrupció) i va jurar el càrrec davant d'un crucifixe, ja que l'estat de dret i l'Estatut de la Vergonya garantixen la capacitat de cada u de jurar, prometre o expressar-se en base a les seues idees.

Com s'ha vist en el capítol 5 de la primera temporada de True Blood, que el mite que els crucifixos aüixen als vampirs és fals, i ara ho confirmem. Cotino no s'ha encés en flama; o, almenys, no visiblement.

Foto furtada a http://www.lullviu.net/
De la mateixa manera, els altres partits també han volgut jurar el càrrec davant d'alguna cosa que els motive, així que el PSPV-PSOE ho ha fet amb una rast d'alls i una copa de plata, EUPV s'ha estimat més un martell i una corbella i Compromix s'ha decantat per un plateret de cacauets i tramussos.

0 saforismes:

Publica un comentari a l'entrada

Atenció atenció: La Cabota no és qui per a responsabilitzar-se del contingut dels articles i menys encara dels desficacis que pugueu amollar els comentaristes, aixi que espaiet i bona lletra:

 
◄Design by Pocket. Premium Wordpress Themes | Premium Blogger Templates